Wijziging openingstijden en leveringsvoorwaarden tijdens de feestdagen

Doleweerd is met de feestdagen een week gesloten. Dat wil zeggen dat wij vanaf 25 december tot en met 2 januari niet bereikbaar zijn voor vragen maar ook geen bestellingen versturen. Dit zal pas 3 januari weer opgepakt worden. 

Hou rekening met drukte bij pakketdiensten
De feestdagen zijn gebruikelijk drukke dagen voor pakketbezorgers. Wist je dat tijdens het einde van het jaar tot wel drie keer zoveel pakketten over de band gaan als normaal? 

Bestellingen, indien voor 16:00 besteld, gaan gegarandeerd dezelfde dag de deur uit. Normaliter betekent dit dat de pakketbezorger de volgende dag al bij jou is. In de maand december kan dit langer duren. Hou daarom tijdens Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw rekenening met deze drukte. Bestel tijdig als je iets nodig hebt. 

Bestellen tijdens de feestdagen?
Pakketje dit jaar nog ontvangen? Bestellen kan tot en met 23 december 16:00. Deze bestellingen gaan dezelfde dag nog de deur uit. Bestellingen die geplaatst worden na 23 december 16:00 worden 3 januari pas weer verzonden. 24 december zijn wij nog wel open voor het afhalen van bestellingen tot 12:00.

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hallo! ✋🏼Kunnen we je helpen?
×

Stel je vraag via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?