Ons team

 

Johnny Bergmans

Als directeur van de onderneming is Johnny voornamelijk bezig met het zoeken naar nieuwe leveranciers en de inkoop. Zo veel mogelijk is hij nog op de weg te vinden om het contact te onderhouden met bestaande klanten. Van Doleweerd is geen typisch bedrijf, onze werknemers zijn stuk voor stuk uniek en gelukkig is Johnny ook geen typische baas: liever een collega, zoals hij zelf zegt.

Thea Bergmans

Alle zaken met betrekking tot de administratie gaan via Thea. Zij is verantwoordelijk voor de facturering en het verwerken van de binnengekomen bestellingen. Zij is de spil van het contact binnen het bedrijf en voor velen het eerste telefonische aanspreekpunt. Haar meest belangrijke taak is echter het ondersteunen en adviseren van Johnny want dit duo is de rode draad van de onderneming.

Leontine van der Leest

Leontine is binnen ons bedrijf een uniek personage: ze is namelijk de enige part-time medewerker. Toch is ze met 17 jaar ervaring niet een doorsnee ‘invaller’. Naar eigen zeggen is ze onbeperkt inzetbaar: ze houdt onze werkomgeving spik en span maar wanneer Johnny en Thea op reis zijn houdt ze eigenhandig de gehele administratie draaiende.

Jos van Heeswijk

Als één van de drie grondleggers is Jos al sinds het vroege begin van het bedrijf een collega. Met ruim 30 jaar ervaring kent hij zijn vak en vooral zijn klanten door-en-door. Hij is regelmatig op de zaak te vinden en is voor iedereen een wandelende encyclopedie als het gaat om technische vraagstukken. Geboren met twee rechterhanden en een ‘fingerspitzen gefühl’ voor wat onze klanten willen is Jos een graag geziene gast bij zijn klantenkring.

Robert Jansen

Onmisbaar voor ieder bedrijf is een ‘duizendpoot’. Bij ons vervult Robert die functie. Met ruim 20 jaar ervaring kent hij alle aspecten van het bedrijf. Actief als zowel vertegenwoordiger op de weg, magazijnbeheerder, verkoop binnendienst en coördinator van de verzendingen kent Robert veel klanten persoonlijk en is hij op een unieke wijze op de hoogte van de leveringen en voorraad. Hij is een telefonische hulplijn voor iedere vraag over ons assortiment, van A tot Z.

Mark van de Wijngaard

Het bekende gezicht dat zorg draagt voor alle bestellingen die wij in eigen beheer bezorgen. Mark is nu ruim 12 jaar in dienst en is voornamelijk in ons magazijn bezig om alle inkomende goederen te verwerken. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor onze interne kwaliteitscontrole. Mark is altijd al geïnteresseerd geweest in techniek, iets dat hem heeft geholpen de benodigde productkennis snel eigen te maken. Zo is iedereen in het team van ons aanbod op de hoogte.

Bo Bergmans

De jongste telg van het team. Als zoon van Johnny en Thea is Bo opgegroeid tussen de rekken van het magazijn. Hij kent het bedrijf, het team en de markt van jongs af aan. In 2013 heeft hij met met enthousiasme de verantwoordelijkheid voor de ICT en logistiek op zich genomen. Hij is uw aanspreekpunt voor al uw vragen over ons online dealerportal en dropshipping.

Leslie Reijnders

Met zijn ruime 15 jaar ervaring binnen Van Doleweerd is Leslie voor veel klanten een bekend gezicht en een nog bekendere stem. Hij is verantwoordelijk voor het verzamelen van de orders, ontvangst van goederen, het klaarmaken voor verzendingen en is uw telefonische steun en toeverlaat als het gaat om vragen over onze producten, voorraad, leveringen en bestellingen.

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hallo! ✋🏼Kunnen we je helpen?