Ons assortiment

 

De identiteit van een groothandel bestaat uit de service die zij verleent en welke onderdelen aan het assortiment behoren. Wij zijn dagelijks bezig om in samenspraak met onze dealers het aanbod zo aan te passen, dat het steeds een beetje beter aansluit bij de markt. Dat doen we met drie verschillende categorieën:

  • A-merken
    We bieden bijna alle bekende merken uit voorraad. Wanneer u gaat voor echte kwaliteit kunt u bij ons terecht voor merken als Malossi, Naraku, Polini, Giannelli, Akrapovic, LeoVince, Newfren, Castrol, Michelin, Heidenau en nog veel meer.
  • After market
    We voeren een brede lijn imitatie producten, onder andere onder ons private label Bobotech. Deze artikelen hebben een perfecte prijs-/kwaliteitverhouding en zijn met name bedoelt voor gebruik in de werkplaats. Het meerendeel van deze artikelen importeren wij uit Taiwan en China. Door een uitgebreide kwaliteitscontrole volgen ISO-standaard 9001 kunnen we de betrouwbaarheid garanderen.
  • Origineel
    Kiest u liever voor originele producten? Alles wat u bij de meest gangbare merken kan bestellen, kunt u ook bij ons bestellen. Courante artikelen leveren we uit voorraad, andere op bestelling (levertijd 1-3 werkdagen). Wij voeren alle originele onderdelen en accessoires van Piaggio, Vespa, Kymco, SYM, Peugeot, AGM, BTC en Tomos.

We begrijpen dat zaken als garantiegevallen of retouren voor u een bijzaak zijn. Wanneer er zich problemen voordoen met een onderdeel of een accessoire wilt u dit snel opgelost hebben. Het moet geen dagtaak zijn om formulieren in te vullen of op en neer te bellen.

In overleg met uw vertegenwoordiger besluiten we hoe we garantiegevallen oplossen. We hanteren een duidelijk beleid zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Zo blijft u bezig met de zaken die echt van belang zijn en niet de ongemakken daaromheen.

Bekijk voor meer informatie over onze diverse merken de merkenpagina.

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hallo! ✋🏼Kunnen we je helpen?