Maak nu gebruik van Instabox (Same Day Delivery) voor een ontzettend scherp tarief!

Instabox, ook wel bekend als Red je Pakketje
In het verleden boden we same day delivery aan via ‘Red je Pakketje’. Inmiddels heet het Instabox. Deze naamsverandering komt met nog meer voordelen voor jou als dealer.

Met Instabox heb jij je pakketje vanavond al in huis. Of werk je ’s avonds na onze cut-off tijd en heb je de onderdelen de volgende dag al nodig? Bestel voor 10:00 en je ontvangt de bestelling dezelfde avond en dat voor een hele scherpe prijs! Je betaalt vanaf nu nog maar €9,99, voor orders groter dan €150 betaal je slechts €2,50. 

Dankzij Instabox is jouw online bestelling supersnel bij je. Nooit meer uren wachten op de pakketbezorger. Instabox draait om jouw gemak.

69% van de klanten vindt een goede track & trace belangrijk. Dankzij de Track & Trace van Instabox kun je real time zien waar je pakketje zich bevind en krijg je 5 minuten voor de bezorging een sms’je.


Instabox voor jouw webshop
Heb je een webshop en maak je gebruik van dropshipment? Word nog interessanter voor je klant met een late cut-off tijd en bied als een van de weinige ‘voor 23:59 besteld, morgen in huis!’ aan. Neem contact op met onze klantservice als je automatisch gebruik wil maken van deze mogelijkheid.

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hallo! ✋🏼Kunnen we je helpen?
×

Stel je vraag via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?