Koppeling Doleweerd en CycleSoftware – gearing for success

Bestellen en voorraad beheren is vanaf heden makkelijker met de nieuwe koppeling met CycleSoftware. Door de koppeling worden de producten van Doleweerd automatisch ingelezen en up to date gehouden in jouw kassasysteem. Zo heb je altijd de beschikking over de nieuwste artikelinformatie en actuele voorraadinformatie in jouw eigen kassasysteem.

Het inboeken van bestellingen gaat met de koppeling ook heel vlot. Omdat het systeem de artikelen al kent hoeven alleen het artikelcode en het aantal stuks ingevoerd te worden en het systeem weet precies wat jij op voorraad hebt liggen.

Over CycleSoftware
Ooit is CycleSoftware begonnen met een betere softwareoplossing voor tweewieler retail, omdat men zelf niet tevreden was met bestaande oplossingen. CycleSoftware kijkt niet alleen naar de processen op de winkelvloer. CycleSoftware gaat een stap verder door het ontwikkelen van slimme onlineoplossingen, koppelingen, e-commerce en mobiele applicaties. Alles is gericht zijn op service-verbetering boven op de kracht van de lokale winkels.

CycleSoftware gelooft dat innovaties alleen mogelijk worden door een krachtige samenwerking tussen dealers, leveranciers en brancheorganisaties. Zo ook de koppeling met Doleweerd.

Samengevat houdt de koppeling met CycleSoftware het volgende in:
Artikeldata is nu altijd up to date in CycleSoftware. (artikel informatie, prijs, afbeelding, etc). Werk jij al met CycleSoftware, stel dan Doleweerd in als leverancier en je ontvangt vanzelf de data in jouw systeem. (Als je Doleweerd al als leverancier aangeduidt hebt staan hoef dit niet meer)

Hoe stel je Doleweerd in als leverancier?
Volg de volgende stappen, ga naar Beheer > Instellingen > Leverancierskoppelingen > Doleweerd.

Werk jij nog niet met CycleSoftware en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met CycleSoftware via cyclesoftware.nl.