Het assortiment van Doleweerd wordt uitgebreid

Omdat Doleweerd het belangrijk vindt om een zo compleet en uitgebreid mogelijk assortiment te voeren voor haar dealers neemt Doleweerd AXXIS HELMETS op in het assortiment en wordt het THNDR aanbod uitgebreid. 

Nieuwe THNDR knipperlichten voor de Vespa Sprint en Primavera: RAW-set LED SQ THNDR Strike – smoke. Met Flow/SQ-functie, Plug – and – Play wat wil zeggen dat ze gemakkelijk te monteren zijn en meteen in gebruik te nemen zijn. Alle bevestigingsmaterialen zitten erbij. Met deze set ben je in één keer klaar! 

Omdat we steeds meer producten toevoegen aan ons THNDR merk en merken dat het steeds lastiger wordt om aan te duiden welk product er bedoeld wordt gaan we werken met lijnnamen. Deze nieuwe knipperlichten zullen daarom de THNDR Strike gaan heten. De vorige knipperlichten gaan THNDR Shock heten. Allemaal lijnnamen met een hint naar thunder!

Meer lezen over deze knipperlichten of direct bestellen? Ga direct naar ons dealerportal.

AXXIS HELMETS Als exclusief importeur in Nederland zijn deze helmen alleen via Doleweerd in Nederland beschikbaar. AXXIS HELMETS begon zijn reis met een uitgesproken innovatieve en dynamische geest. AXXIS HELMETS levert de best mogelijke producten, met de hoogste kwaliteit, met productieprocessen aangepast aan de meest veeleisende marktcriteria en met een uitgebreide veelzijdige catalogus. De modellen en verschillende lijnen zijn in continue ontwikkeling.

Onlangs hebben we onze eerste voorraad ontvangen. Bekijk snel op de dealerportal welke verschillende lijnen en maten wij voeren.