Doleweerd is FD Gazelle 2019!

Enige maanden geleden mochten we al mededelen dat we genomineerd waren voor een FD Gazellen Award maar inmiddels is de kogel door de kerk: we hebben gewonnen!

De FD Gazellen Award zijn dit jaar uitgereikt aan de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Mede op basis van de financiële gezondheid, omzetgroei en ondernemersgeest maakt het Financieële Dagblad een selectie van honderden genomineerden.

Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar uitgereikt door aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven die een uitzonderlijke groei laten zien en bovendien financieel en op diverse andere vlakken tot de ‘best-of-class’ behoren.

De eerste van velen?

Johnny Bergmans, directeur en eigenaar bij Doleweerd: “Een FD Gazellen Award is een primeur om trots op te zijn. Daarnaast is het een erkenning dat de weg die wij ingeslagen zijn de juiste blijkt te zijn. De dealers in onze branche zijn klaarblijkelijk toe aan een nieuwe, persoonlijke benadering. We hopen deze stijgende lijn, samen met ons team en onze klanten, voort te kunnen zetten door iedere dag onze service weer een beetje beter te maken.”

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieel Dagblad, creditratingbureau Company.info, ING Bank, Peugeot en YoungCapital. Om voor nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen, financieel gezond zijn en bovendien van een onberispelijke reputatie zijn qua betalingsgedrag.

Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Company.info, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2016 – 2019.

Over Doleweerd

Doleweerd te Oss is een groothandel in bromfiets- en scooteronderdelen en -accessoires. Met een team van 8 professionals worden er ruim 800 dealers in de tweewielerbranche dagelijks voorzien van ruim 10.000 verschillende onderdelen en accessoires.

Doleweerd richt zich op verschillende activiteiten, waaronder reguliere leveringen van onderdelen voor de scooterbranche, sourcing, dropshipping en warehousing. Door een unieke focus op service, kwaliteit en een persoonlijke benadering wordt het onderscheid gemaakt ten opzichte van de concurrentie.