De kracht van gemak: Volg Je DPD-pakketten gemakkelijk via de nieuwe app!

In een wereld waarin efficiëntie en gemak steeds belangrijker worden, is het volgen van pakketten een essentieel onderdeel geworden van de online winkelervaring. Met de opkomst van e-commerce is het aantal online bestellingen exponentieel gegroeid, en daarmee ook de noodzaak om de status van je pakketten nauwlettend in de gaten te houden. Een app die specifiek is ontworpen om de pakketten van de pakketdienst DPD te volgen, brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we onze bestellingen beheren. Hier zijn enkele voordelen van zo’n handige app.

1. Real-time Tracking: Altijd op de Hoogte

Een van de meest waardevolle functies van een DPD-pakketvolgapp is real-time tracking. Met slechts een paar tikken op je telefoon heb je direct toegang tot de actuele locatie van je pakket. Of het nu onderweg is van het distributiecentrum naar je voordeur of zich in je buurt bevindt, je bent altijd op de hoogte van waar je pakket zich bevindt. Dit niet alleen vermindert de onzekerheid over de levering, maar stelt je ook in staat om je dag beter te plannen, wetende wanneer je pakket arriveert.

2. Pushmeldingen voor Belangrijke Updates

De app voor het volgen van DPD-pakketten biedt pushmeldingen voor belangrijke updates over je verzending. Of het nu gaat om vertragingen, aankomst op het lokale depot, of de verwachte levertijd, je ontvangt directe meldingen op je telefoon. Dit helpt je om proactief te reageren op eventuele wijzigingen in de bezorgstatus en zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd bent zonder voortdurend de app te hoeven controleren.

3. Eenvoudig Beheer van Meerdere Zendingen

Voor degenen die regelmatig online winkelen, kan het beheren van meerdere pakketten een uitdaging zijn. De DPD-trackingapp maakt dit proces eenvoudig en gestroomlijnd. Met een overzichtelijk dashboard kun je al je pakketten op één plek bekijken, waardoor je snel kunt schakelen tussen verschillende zendingen. Dit vermindert de kans op verwarring en maakt het beheer van je online aankopen een moeiteloze ervaring.

4. Historie en Bezorgingsbevestiging

De app bewaart ook de geschiedenis van je eerdere zendingen, waardoor je een overzicht hebt van al je ontvangen pakketten. Bovendien ontvang je bezorgingsbevestigingen zodra je pakket succesvol is afgeleverd. Dit biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de status van elke afzonderlijke bestelling.

Onderhoud met Bo Motor Oil

We weten allemaal dat onderhoud behoud is. Maar ook het gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten is essentieel voor een optimaal behoud. We leggen je daarom graag uit hoe de drie sprays van Bo Motor Oil toegepast worden in de praktijk: Multi Spray, Shine Pro Spray, en de Silicon Spray.

Multi Spray
De multi spray, de naam verklapt het al. Een multi inzetbare spray, ideaal voor alle draaiende delen van je auto, motor of fiets! De Multi Spray zorgt voor het smeren en reinigen van alle draaiende delen. 

Continue reading Onderhoud met Bo Motor Oil

Stage e-commerce / online marketing bij Doleweerd!

Kun jij niet wachten om de wereld van productfeeds, dropshipping, marketplaces en e-commerce in te duiken? Studeer jij iets in de richting van marketing of sales en wil je daarin verder? Kom stagelopen bij Doleweerd en word een ware online expert! We werken aan allerlei online projecten en kunnen een extra paar handen goed gebruiken.

Continue reading Stage e-commerce / online marketing bij Doleweerd!

Werkplaats tip: Voorkom problemen en communiceer duidelijk!

Wat zich afspeelt in de werkplaats is voor veel klanten een ‘black box’. Er gaat een kapotte scooter en geld in, en er komt een werkende scooter uit. Wat er precies gebeurt is een raadsel. En juist daarom is heldere en transparante communicatie heel belangrijk. Zo voorkom je conflicten en verhoog je de klanttevredenheid.

In deze blog delen we vijf tips die je helpen duidelijk te communiceren met je klanten en verwachtingen te managen.

Continue reading Werkplaats tip: Voorkom problemen en communiceer duidelijk!

Aangepaste openingstijden tijdens nationale feestdagen

We zetten alle nationale feestdagen waarop Doleweerd de komende twee maanden gesloten is op een rijtje. Hou hier rekening mee bij het bestellen. Dit heeft namelijk invloed op het bezorgmoment van jouw bestelling:

Wij zijn gesloten op de volgende dagen:

  • Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 9 april en maandag 10 april 2023
  • Koningsdag: donderdag 27 april 2023
  • Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023
  • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 28 mei en maandag 29 mei 2023
Continue reading Aangepaste openingstijden tijdens nationale feestdagen

Alles wat je aan de RDW wil vragen over de erkenning “GWC” snor- naar bromfiets, oftewel omkeuren

Wij krijgen regelmatig vragen over de erkenning “GWC” snor- naar bromfiets zoals het omkeuren officieel heet. We hebben samen met de RDW de koppen bijeen gestoken on jullie te helpen! In deze uitgebreide vraag-en-antwoord pagina beantwoord de RDW de meestgestelde vragen. Wij willen de RDW hartelijk bedanken voor het nemen van de tijd om deze vragen te beantwoorden.

Continue reading Alles wat je aan de RDW wil vragen over de erkenning “GWC” snor- naar bromfiets, oftewel omkeuren