Aangepaste openingstijden tijdens nationale feestdagen

We zetten alle nationale feestdagen waarop Doleweerd de komende twee maanden gesloten is op een rijtje. Hou hier rekening mee bij het bestellen. Dit heeft namelijk invloed op het bezorgmoment van jouw bestelling:

Wij zijn gesloten op de volgende dagen:

  • Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 9 april en maandag 10 april 2023
  • Koningsdag: donderdag 27 april 2023
  • Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023
  • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 28 mei en maandag 29 mei 2023
Continue reading Aangepaste openingstijden tijdens nationale feestdagen

Alles wat je aan de RDW wil vragen over de erkenning “GWC” snor- naar bromfiets, oftewel omkeuren

Wij krijgen regelmatig vragen over de erkenning “GWC” snor- naar bromfiets zoals het omkeuren officieel heet. We hebben samen met de RDW de koppen bijeen gestoken on jullie te helpen! In deze uitgebreide vraag-en-antwoord pagina beantwoord de RDW de meestgestelde vragen. Wij willen de RDW hartelijk bedanken voor het nemen van de tijd om deze vragen te beantwoorden.

Continue reading Alles wat je aan de RDW wil vragen over de erkenning “GWC” snor- naar bromfiets, oftewel omkeuren

Eindelijk zijn ze er, de langverwachte snorfietshelmen: de Livall C21

Het wordt echt: met ingang van 1 januari 2023 is het dragen van een goedgekeurde brom/motorfietshelm of een goedgekeurde snorfietshelm op een snorfiets verplicht. Een goedgekeurde snorfietshelm is voorzien van de volgende markering: NTA 8776. Deze normering roept om een assortimentsuitbreiding! Daarom heeft Doleweerd de Livall C21 NTA 8776 snorfietshelm onlangs toegevoegd aan het assortiment.

Continue reading Eindelijk zijn ze er, de langverwachte snorfietshelmen: de Livall C21

Kom JIJ ons team versterken?

DEZE FUNCTIE IS REEDS INGEVULD.

De afgelopen periode hebben we een flinke groei doorgemaakt. We onderscheiden ons met een vernieuwend assortiment en unieke service. We houden van korte lijnen, hebben een hekel aan bureaucratie en we hebben een mooi aanbod met sterke merken, waaronder twee private labels: THNDR en Bobotech. Maar wij hebben nog meer ambities in het uitbreiden en verbeteren van ons assortiment…

Daarom zijn we op zoek naar een inkoper die ons team komt versterken.

Ben jij technisch onderlegd, maar heb je genoeg van zwarte nagels? Weet jij welke producten het hart van een monteur sneller laten kloppen? En volg jij de laatste trends in Vespa-land op de voet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature en neem contact op!

Ben jij niet onze nieuwe inkoper maar ken je hem wel? Laat het ons weten!

DEZE FUNCTIE IS REEDS INGEVULD.

Tijdelijke halvering franco orderbedrag

Beste dealer,

Wanneer ik vroeger aan mijn vader vroeg wat een groothandel nu eigenlijk doet, was zijn antwoord vaak “voorraad houden”. En hoewel de taken van een groothandel tegenwoordig veel uitgebreider zijn dan dat, is dat nog steeds wel de kern van ons bestaansrecht.

Juist daarom vind ik het jammer dat wij afgelopen tijd niet voldoende aan die belofte hebben voldaan. Het serviceniveau (welk percentage van ons assortiment op voorraad is in ons magazijn) is de afgelopen tijd aanzienlijk lager dan gebruikelijk. We begrijpen hoeveel problemen dit oplevert voor jou als dealer en we werken met man en macht om dit op te lossen.

Continue reading Tijdelijke halvering franco orderbedrag